Implantologija~ Oralna hirurgija~ Protetika~ Estetska medicina

Dr Ivana Matković

Ekspert u oblasti implantologije i osnivač Bloom Dental & Aestetic ordinacije.Zakažite pregled

RADNO VREME


PONEDELJAK
11:00-18:00
UTORAK
11:00-18:00
SREDA
11:00-18:00
ČETVRTAK
11:00-18:00
PETAK
11:00-18:00


Kontaktirajte Nas

INFORMACIJE

Ekspert u oblasti implantologije i osnivač Bloom Dental & Aestetic ordinacije. Licence u oblasti oralne hirurgije i impantologije stekla je na Royal College of Surgeons of England, koja je jedna od najprestižnijih ustanova ovog tipa u Engleskoj, osnovanoj 1800. godine Metodu „All on 4“ (ugradnja i restoracija implanata) usavršavala na klinici Malo u Lisabonu, kod profesora Maloa koji je tvorac pomenutog koncepta. Ogroman uspeh postigla je u oblasti protetike i estetske stomatologije. Licencirana od strane američke kompanije Invisalign, najprestiznije kompanije na svetu za izradu providnih proteza..

Pohađala je veliki broj stručnih seminara i kongresa koji su doprineli da iskustvo, talenat, umeće i ljubav prema profesiji dovedu do izuzetnih estetskih i funkcionalnih rezultata kod pacijenata. Nakon dugogodišnje edukacije kod eminentnih stručnjaka u zemlji i inostranstvu uspešno primenjuje stečena znanja.

O njenom radu svedoči na desetine hiljada zadovoljnih pacijenata sa kojima je tokom svog osmogodišnjeg staža radila u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kroz rad u privatnim ordinacijama, susrela se i ugradila je preko hiljadu zubnih implanata.

Paralelno sa radom, dr Ivana Matković se usavršavala na edukacijama iz oblasti estetske medicine i Anti Aging-a, prateći najsavremenije trendove moderne estetske medicine i stomatologije.

Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2006.godine. Ljubav prema rodnom kraju i Srbiji navela je da pored ordinacije u kojoj je zaposlena u Londonu, otvori i svoju privatnu ordinaciju u Beogradu.

Govori srpski i engleski jezik.

Inspirisana je izrekom “Be the reason someone smiles today”, sa vizijom da nadmaši očekivanja svojih pacijenata, koji su joj najveća motivacija..


Kontaktirajte nasPratite nasCopyright by Bloomdental 2020. All rights reserved.