Dr Ivana Matkovic - Bloomdental

Implantologija~ Oralna hirurgija~ Protetika~ Estetska medicina

Dr Ivana Matković

Ekspert u oblasti implantologije i osnivač Bloom Dental & Aestetic ordinacije.Zakažite pregled

RADNO VREME


PONEDELJAK
11:00-18:00
UTORAK
11:00-18:00
SREDA
11:00-18:00
ČETVRTAK
11:00-18:00
PETAK
11:00-18:00


Kontaktirajte Nas

INFORMACIJE

Ekspert u oblasti implantologije i osnivač Bloom Dental & Aestetic ordinacije. Licence u oblasti oralne hirurgije i impantologije stekla je na Royal College of Surgeons of England, koja je jedna od najprestižnijih ustanova ovog tipa u Engleskoj, osnovanoj 1800. godine Metodu „All on 4“ (ugradnja i restoracija implanata) usavršavala na klinici Malo u Lisabonu, kod profesora Maloa koji je tvorac pomenutog koncepta. Ogroman uspeh postigla je u oblasti protetike i estetske stomatologije. Licencirana od strane američke kompanije Invisalign, najprestiznije kompanije na svetu za izradu providnih proteza..

Pohađala je veliki broj stručnih seminara i kongresa koji su doprineli da iskustvo, talenat, umeće i ljubav prema profesiji dovedu do izuzetnih estetskih i funkcionalnih rezultata kod pacijenata. Nakon dugogodišnje edukacije kod eminentnih stručnjaka u zemlji i inostranstvu uspešno primenjuje stečena znanja.

O njenom radu svedoči na desetine hiljada zadovoljnih pacijenata sa kojima je tokom svog osmogodišnjeg staža radila u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kroz rad u privatnim ordinacijama, susrela se i ugradila je preko hiljadu zubnih implanata.

Paralelno sa radom, dr Ivana Matković se usavršavala na edukacijama iz oblasti estetske medicine i Anti Aging-a, prateći najsavremenije trendove moderne estetske medicine i stomatologije.

Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2006.godine. Ljubav prema rodnom kraju i Srbiji navela je da pored ordinacije u kojoj je zaposlena u Londonu, otvori i svoju privatnu ordinaciju u Beogradu.

Govori srpski i engleski jezik.

Inspirisana je izrekom “Be the reason someone smiles today”, sa vizijom da nadmaši očekivanja svojih pacijenata, koji su joj najveća motivacija..


Kontaktirajte nas


Telefon

+381 11 4055 078Email

info@bloomdental.co.rs
Pratite nasCopyright by Bloomdental 2020. All rights reserved.