O nama

Tretman pacijenata kao u Londonu

Naša vizija je da i u Srbiji pružimo identičnu profesionalnu uslugu, koju već dugi niz godina pružamo u Londonu. Upravo zbog toga je i nastao Bloom Dental & Aestetic.

Dr Ivana MatkovićIskustva

Naše usluge iz oblasti dentalne hirurgije, implantologije i estetske korekcije pružamo u potpuno novom i savremenom prostoru opremljenom po svim svetskim standardima. Koristimo najinovativnija rešenja i znanja struke. Izuzetno vodimo računa o vašoj udobnosti i bezbednosti prilikom tretmana jer znamo koliko odlazak kod zubara može biti stresan. Uz našu stručnu pomoć pobedite strah od stomatoloških intervencija.

Naši lekari sa dugogodišnjim radnim iskustvom u Londonu, svojim znanjem i umećem pružiće uslugu estetske stomatologije savladavajući i najzahtevnije izazove.

Estetska stomatologija ima moć da potpuno promeni vaš život, izgled i samopouzdanje.

Tretman pacijenata kao u Londonu

Naša vizija je da i u Srbiji pružimo identičnu profesionalnu uslugu, koju već dugi niz godina pružamo u Londonu, stavljajuci komfor i bezbednost pacijenata na prvo mesto. Upravo zbog toga je i nastao Bloom Dental & Aestetic, koncept u kome ce odlazak kod stomatologa biti prijatno iskustvo a rezultat savrsen osmeh.

Kreirali smo identične protokole kao u našoj ordinaciji u Londonu, u želji da po daleko pristupačnijim cenama, pacijentima u Srbiji pružimo najkvalitetniju stomatološku uslugu. To podrazumeva da budući pacijenti već prilikom prve posete popunjavaju upitnik o svom zdravstvenom stanju nakon cega sledi detaljan pregled. Nasi lekari ce objasniti sve opcije za resenje Vaseg ptoblema i zajedno sa Vama odluciti koji tretman je najbolji za Vas.

Pacijenti dobijaju pisani predlog plana terapije u kome su sve procedure detaljno objašnjene, zajedno sa rizicima, mogućim komplikacijama, kao i cenom usluge. Ukoliko je pacijent zadovoljan našim planom i cenom, nakon potvrde da je saglasan sa predloženim, počinjemo sa dogovorenim tretmanom. Nakon uspešno završenog tretmana, pacijenti nastavljaju da dolaze na periodične kontrole.

Od nefunkcionalnog, loše estetskog do komfornijeg i lepog osmeha deli nas samo vaša čvrsta odluka. Naši pacijenti veoma brzo se naviknu na činjenicu da su naše intervencije bezbolne. Najsavremenija tehnologija, inovativne metode, najkvalitetniji materijali i lep pristup pružiće vam potpuni ugođaj.

Zadovoljstvo i poverenje pacijenta je naša najveća motivacija, a savršen osmeh nakon terapije je nešto što pacijentima mnogo znači. Upravo zbog toga sve estetske faze prolazimo zajedno sa pacijentom od odabira oblika, nijanse boje zuba i gradivnog materijala. Ovaj jedinstveni pristup kreiranja osmeha omogucava nam da ostvarujemo najbolje rezultate za svakog pacijenta pojedinacno.

Savršen osmeh je vaš najbolji autogram, neka zablista uz naš Bloom Dental & Aestetic!

Najbolje refernce

ZADOVOLJNI KLIJENTI

Zadovoljstvo i poverenje pacijenta je naša najveća motivacija, a savršen osmeh nakon terapije je nešto što pacijentima mnogo znači.

Kontaktirajte nasPratite nasCopyright by Bloomdental 2020. All rights reserved.